(Egy kis) Év végi összegzés

 2011.12.19. 16:16

 

Bár még van hátra közel két hét az évből, itt az ideje, hogy megálljunk egy pillanatra, és kicsit összegezzük az eddig „munkásságunkat”. Előre hangoztatjuk, hogy ez nem egy befejező poszt (sem véglegesen, sem az idei évet tekintve), mindössze sorra szeretnénk venni, hogy milyen sarkalatos témákat fejtegettünk eddig.
 
Az első bejegyzésekben tulajdonképpen bemutattuk, hogy mi az a közösségi vásárlás, és hogyan is működnek az „online kuponos” vásárlások kis hazánkban.
 
Később megnyugtattuk a szkeptikusokat az internetes vásárlásokkal kapcsolatos felesleges aggályokról. Ez nem azt jelenti, hogy bármelyik cégben, vagy bárkiben megbízhatunk, igenis járjunk nyitott szemmel, és ha kell érdeklődjünk az ajánlatok felől, de a lényeg, hogy a nagy és legálisan működő vállalatok soha nem kockáztatnának egy arculatvesztést.  
 
Ha már az utánajárásnál tartunk… Említést tettünk arról, hogy bizony némi kutatással és körültekintéssel rengeteg pénz spórolható, és arról sem feledkeztünk meg, hogy bizony a hírlevelek is lehetnek hasznosak, ha napi szinten szeretnénk tájékozódnia a legújabb ajánlatokról.
 
Egy bejegyzésünkben lépésről lépésre bemutattuk, hogy miképpen tudunk kupont vásárolni, majd nem sokkal később részletes leírást adtunk az online fizetési lehetőségekről.
 
Élménybeszámolónk után jött egy kis marketingoktatás, majd elindítottuk a „kuponoldalak elemzése” rovatunkat, ahol górcsőre vettünk kicsiket és nagyokat.
 
Reméljük, hogy sok hasznos infóval tudtunk segíteni minden olvasónknak, és bízunk benne, hogy ez a jövőben is így lesz.
 
További jó olvasást és vásárlást kívánunk mindnekinek!

 

Címkék: vásárlás kedvezmény kupon

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr543475883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pekkarin 2012.01.10. 11:21:58

Íme egy újabb kuponos oldal, ha esetleg írtok egy év eleji ismertetőt! :)

www.alkuguru.hu/
süti beállítások módosítása