A mai elemzésünkben a szállodavoucher oldalát vesszük górcső alá! A szállodavoucher eltér az eddig kielemzett oldalak közül, hiszen náluk csakis szállásutalványokat találunk.

A szállodavouchernél főként külföldi szállásutalványokat ajánlanak, elegáns, leggyakrabban belvárosi és wellness szállodákba melyek általában 3 hétig érvényesek (de az érvényességet a leírásban mindig külön is jelezik). Nagyszerű, hogy az utalványok szabadon átruházhatóak. Az utalvány birtokában az időpont egyeztetés és szállásfoglalás mindig közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának megadásával.

A szállodavoucher nem tartozik a legnagyobb kuponos oldalak közé. Becslésünk szerint csupán napi pár száz egyedi látogató nézi meg a weboldalt. A legnagyobb közösségi oldalon csupán körülbelül 750-en követik őket.

Az oldal struktúrája és kinézete is teljesen eltér a szokványos kuponos oldalaktól. A kuponokat termékeknek hívják, és a termékek kategóriái a külföldi országok, melyekre rákattintva értelemszerűen országok szerint szűrjük az utazási ajánlatokat.

A kinézethez eléggé ambivalensen állunk. Rettentően egyszerűek a színek, semmi árnyékolás vagy különösebb design-elem, mégis egy jól összerakott weboldal látszatát kelti. A kék szín különböző árnyalatai nem zavarják a szemet. Összességében a véleményünk, hogy az oldal 1999-ben egy igen korszerű oldalnak számított volna, viszont manapság csak egy közepes értékelést kaphatnak tőlünk.

Az oldalon regisztrálni pár pillanat csupán. A felső menüsoron a harmadik menüpont a regisztráció, néhány fontos adatunk kitöltése után már vásárolhatunk is szinte bármilyen bankkártyával vagy banki átutalással.


 

Címkék: elemzése kuponoldalak szállodavoucher

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr553415337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása