Kuponoldalak elemzése - Tsoonami

 2011.10.16. 00:23

Folytatjuk sorozatunkat, melyben gorcső alá vesszük a magyar kuponos piacon megtalálható weboldalakat,bemutatjuk az oldalak előnyeit, hátrányait, funkcióit. A mostani választás a Tsoonami.hu oldalára esett. 

A Tsoonami egy olyan kuponos oldal, amely csak a fővárosba kínál ajánlatokat. Azonban így is a piac egyik meghatározó szereplője, a legnagyobb oldalak után nézettség szempontjából a középmezőnybe sorolnánk. Az általunk végzett becslés alapján a weboldal körülbelül napi 2500 egyedi látogatót vonz, és a magyar oldalak közül az 1860. leglátogatottabb oldal, ami egy igen előkelő helyezés. A legnagyobb közösségi oldalon, a facebookon 5600-an követik.

 

 A Tsoonami küllemre szerintünk egy erős közepes értékelést kaphatna. Ahogy a Piggy.hu-nál, itt is díjazzuk, hogy egyedi a struktúra, és eltér a kuponos oldalaktól megszokott sémától, azonban valahogy nem áll össze a kép, olyan, mintha a designer egy nap alatt dobta volna össze, különös ötletek nélkül, összeollózva ami épp eszébe jutott. A kék háttér elmegy, és az egyszerű menüben sem találunk kivetni valót. 

 

Ahogy szinte minden kuponos oldalon, itt is a jobb felső sarokban található a regisztráció menüpont, amit pillanatok alatt kitölthetünk, és már akár meg is vehetjük az általunk kiszemelt kupont. Fizethetünk Visa, Mastercard vagy AmEx bankkártyával, banki átutalással, vagy PayPal-lal is, ami egy igen praktikus fizetési megoldás. (A PayPal-ról már egy korábbi bejegyzésben írtunk, aki esetleg nem tudná miről van szó, az olvasson vissza kicsit.)

Az oldalon általában öt ajánlat van egyszerre, egy-egy ajánlat 5-7 napig érvényes. Jelenleg az oldalon keresztül kedvezményesen stresszmentesíthetjük magunkat, ehetünk egy jót a Corner's Pub-ban vagy akár elvihetjük a lurkókat a Gyereksarokba.

 

Címkék: elemzés tsoonami kuponoldalak

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr993306045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D. Winchester 2011.10.17. 13:02:47

Örülök az új posztnak :)
Hát a Napi akció betűmérete még a screenshot-on is borzasztó.
Tudom, hogy figyelemfelkeltőnek kell lennie, de szerintem ez már zavaró.
A technikai dolgok szerintem rendben vannak.

ipmreader 2011.10.18. 15:29:30

én szeretem a tsoonamit, vásároltam már tőlük párszor, főleg színházjegyeket, azokban talán ők a legjobbak

D. Winchester 2011.10.18. 16:10:43

Sűrűn szoktak lenni színházjegyek? Nem mondom, hogy aktív tsoonamis lennék de jegyeket ritkán szoktam látni kuponos oldalakon :)

il capitano88 2011.10.18. 16:57:17

Számomra szimpatikus, hogy a tsoonamin megpróbálnak olyan ajánlatokat népszerűsíteni, amelyek a kultúrához és az általános műveltséghez kapcsolódnak. Ez azért tényleg ritka a kuponoldalakon.

ipmreader 2011.10.18. 17:45:18

rengeteg oldalon van színházjegyes kupon, igaz azokra a legkisebb a kedvezmény
mivel lusta vagyok utánaolvasni, hogy milyen darabokat játszanak mostanság (pedig szeretem a színházat), így leginkább a kuponos oldalak miatt járók színházba:D
igen ez így kicsit furán hangzik, de hát ilyen vagyok:D

D. Winchester 2011.10.18. 18:25:06

Sokan még így sem járnak :) én is vadászok akkor magamnak már úgy is rég voltam:)

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2012.04.12. 21:36:10

A Tsoonami lehúzta a rolót, meglépett az emberek pénzével. Érdekes hogy ez nem hír sehol.
süti beállítások módosítása