A kuponvásárlás folyamata

 2011.09.05. 12:23

 

Eljött az ideje, hogy (képekkel együtt) bemutassuk a kuponvásárlás folyamatát. Lássuk a lépéseket! Mivel minél több ajánlat közül szeretnénk válogatni, ezért keressük fel az egyik a kupongyűjtő oldalt, például a KedvezményKereső.hu-t.


 

1.       Szűrjünk az oldalon az oldalsó sávban található filter segítségével (ez nem kötelező), hogy speciálisabb legyen a keresésünk.

 

 

   Válasszuk ki a listából a számunkra megfelelő kupont,

és kattintsunk a "Több info"-ra.

 

 

          Ha a vásárlás mellett döntöttünk, akkor alul a Megveszem buttonra.

 

 

    Ezután a kupont áruló oldalra fogunk jutni,

ahol klikkeljünk a „Vedd meg most” gombra.

 

Ezután jelentkezzünk be, vagy amennyiben nincs saját fiókunk, akkor regisztráljunk.

 

       Miután beléptünk válasszuk ki, hogy hány kupont szeretnénk venni, (esetleg azt is megadhatjuk, hogy ajándéknak szánjuk valakinek), és klikk a „Tovább” gombra.

 

 

   Válasszuk ki értelemszerűen a fizetési módszert,és ismét kattintsunk a „Továbbra”.

 

 

  Kattintsunk a „Megrendelem” buttonra.

 

     A felugró OTP-fizetési modulban adjuk meg a kártyaadatokat (a CVV-kód a kártyánk hátulján lévő utolsó három szám), és indítsuk el a tranzakciót.

 

 

 

Címkék: akció kedvezmény kedvezménykereső kuponvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr223203908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkeptikusvagyok 2011.09.05. 15:32:50

Igen hasznos bejegyzés lett, én pl. tudtam, hogy így működik a vásárlás, de sokan valószínűleg azt sem tudják mik ezek a kuponok, max hallomásból.

kuponblog · http://kuponblog.blog.hu/ 2011.09.05. 15:37:57

@szkeptikusvagyok: Igen, még rengeteg embernek fogalma sincs arról, hogy a kuponok tényleges kedvezményt jelentenek, sajnos sokaknak egyszerűen nincs kedvük/idejük utána járni a dolgoknak - ami egyébként max 2-3 kattintás és negyed óra olvasgatás lenne.

szkeptikusvagyok 2011.09.05. 15:47:29

@kuponblog: Ez csupán az egyik probléma, rengetegen vannak olyanok is, akik szerint átverés az egész.. Főleg a közép-idősebb korosztályból.
süti beállítások módosítása