A Kuponhalász egy igen kicsi kuponoldal, amely elég rövid múltra tekint vissza a magyar kuponos weboldalak amúgy sem túl öreg piacán. Az oldal fő irányvonala, hogy a legnagyobb városokon kívülre is próbál jó ajánlatokat szervezni, így viszonylag sok ajánlatuk szól a Balaton környékére, és kisebb vidéki városokba. Valójában nem biztos, hogy érdemes sok kuponról beszélni a kuponhalász kapcsán, hiszen hetente csupán egy esetleg kettő új ajánlattal jelentkeznek. Jelenleg az oldalon az egyetlen ajánlat egy 12 db-os műbajusz készlet, ami bár valljuk be, igen csábító ajánlat, egy komoly oldaltól többet várnánk.

Az oldal küllemében is hagy kívánni valót maga után. A design totálisan sablonos, rengeteg kisebb kuponoldal hasonlóképpen néz ki, szerintünk a kuponvilág struktúrája ihlette eme oldalakat. Azonban a másoktól való másolás nem garancia arra, hogy képesek vagyunk legalább olyan jót kreálni. A Kuponhalász túlságosan egyszerű, kezdetleges hatást kelt. Egyedül a színek azok, amibe nem tudnánk belekötni, a kék különböző árnyalatait a fehér háttérral ötvözték, ami  a szemünk számára nyugtató hatást kelt.

Az oldalra való regisztráció a jól megszokott jobb fölső sarokban lévő regisztrációs gomb megnyomása után, egy egyszerű regisztrációs felület kitöltésével valósul meg. A fizetést bankkártyával vagy banki átutalássa lbonyolíthatjuk le.

A kuponhalászt becslésünk szerint 100 körüli napi egyedi látogatóval rendelkezik, míg a legnagyobb közösségi oldalon viszonylag sokan, csaknem tízezren követik!

Címkék: elemzése kuponoldalak kuponhalász

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr633395746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása