A kuponoldalak elemzése sorozatunkat ma a Buxabarát oldalával bővítjük. A weboldal nem üzemel túl régen, és igen alacsony költségvetéssel rendelkezik, a kisebb kuponoldalak körébe tartozik. A napi egyedi látogatók száma pár száz főre tehető, míg a legnagyobb közösségi oldalon kb. 1.700-an követik.

Az oldal kinézetre igen egyszerű és nem valami tetszetős. A világoskék szín dominál, megspékelve a kék egy sötétebb árnyalatával, sárgával és némi pirossal. A színösszeállítással nem is lenne gond, azonban a dobozok, ábrák, formák valahogy nagyon kezdetlegesnek, puritánnak tűnnek, bár némi árnyékolást és effektet belevitt a designer, az összhatás nem egy profi kuponoldal látszatát kelti. Egy gyenge hármas értékelést adnánk nekik jóindulattal egy ötös skálán.

 

Az oldalon körülbelül 2-3 naponta jelenik meg új ajánlat, és a kuponok lejárati ideje általában egy hét. Az ajánlatok túlnyomó többségét az egészség és szépségápolás kategóriába sorolnánk.

A Buxabarát rendelkezik egy olyan plusszal, amit eddig nem sok kuponos oldalon láttunk: pontokat lehet gyűjteni barátaink meghívásával, valamint a vásárlások alkalmával, és ezeket a pontokat később levásárolhatjuk a weboldalon értékes tárgyakra. Ez egy nagyon jó kezdeményezés szerintünk, reméljük az ötlet kiforrja magát, és általa nagyobb lendületet vesz az oldal.

Az oldalon fizethetünk bankkártyával és banki átutalással, azonban szintén egyedi dolog, hogy a virtuális kuponunkat SMS-ben kapjuk meg, így a kuponkódot még gyorsabban és egyszerűbben felhasználhatjuk. Praktikus találmány.

Összességében a Buxabarát egy igen innovatív kis oldalnak tűnik, ami bár kinézetre nem nyerte el tetszésünket, de funkcióiban egész egyedi dolgokat mutat. Örülnénk, ha sikerülne fennmaradnia a Kuponos Piacon!

Címkék: elemzés buxabarát kuponoldalak

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr393384008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása