A magyar (és természetesen a külföldi) kuponoldalak legtöbbje rendelkezik hírlevél funkcióval, amiről alapvetően két velős vélemény terjedt el a felhasználók körében: az egyik szerint a hírlevelek igenis hasznos információkat tartalmaznak a userek számára, míg a másik szerint ezek az üzenetek csak feleslegesen foglalják el a helyet a e-mail fiókunkban, és kifejezetten zavaró hatást keltenek az emberben.

Tény, hogy számos kuponoldal kezdőlapján felugrálnak a hírlevelekkel kapcsolatos regisztrációk lehetőségei, amik ténylegesen idegesítő érzést kelthetnek a potenciális vásárlókban. Talán a hírlevélre történő feliratkozást nem kellene ennyire (halkan mondjuk ki, hogy erőszakosan) erőltetniük a weblapoknak, lehetne ezt finomabban is kezelni.

Aki feliratkozik a levelekre, az bizony kapni fogja őket minden nap, de elvégre mire is számított a kliensünk a regisztrációnál? Két dolgot itt azonnal le szeretnék szögezni: a kuponoldalak hírlevelei egészen igényesen vannak kialakítva –elkerülve ezzel a „spam” hatást -, és abszolút nem hivalkodók a vásárlók felé. Szépen struktúrált, könnyen áttekinthető ajánlatokat találhatunk a maileken. Abban az esetben, ha valaki mégis megunta a hírlevél áramlatot, akkor pár kattintással le tud iratkozni azokról, megoldva ezzel a felmerülő problémát.

Nem kell így pánikba esni a kuponos hírleveleknél

Egyébként a hírlevelek közel sem annyira haszontalanok, mint ahogy (sztereotípiából) gondolnánk, mivel ha rendszeresen ellenőrizzük a postafiókunkat – és miért ne tennénk -, akkor bizony rábukkanhatunk a számunkra megfelelő ajánlatokra anélkül, hogy felmentünk volna a kuponoldalra.

A legérdemesebb a kuponösszesítő oldalak hírleveleire feliratkozni, ugyanis itt minden ajánlatot meg fogunk találni, aminek következtében nem maradunk le a legjobb akciókról. 

A következő bejegyzésben részletezni fogjuk egy kuponvásárlás folyamatát az elejétől a végéig, úgyhogy innentől kezdve nem lesz probléma egyetlen vásárlás sem az érdeklődők számára. 

Címkék: spam hírlevél kedvezmény kupon kuponoldal kedvezménykereső

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr333195610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása