Kuponoldal analízis - Együtt.hu

 2011.10.27. 18:17

Az egyik feltörekvő dealekkel, kuponokkal és akciós ajánlatokkal foglalkozó magyar oldalként tekinthetünk az Együtt.hu-ra. A hatalmas marketingköltségekkel rendelkező site olyan televíziós csatornákon hirdet, mint például a tv2, sport1, sport2, viva, minimax, vagy akár a zone romantica.

A mindössze 2011 júliusa óta jelen lévő oldal hamar nagy nézettségre tett szert, a magyar oldalak közül már a legjobb ezerbe is be tudta férkőzni magát.

Az oldal a kuponos siteok jól megszokott sémájára épít, dizájnjában a barátságos zöld és világoskék színeket erősíti, a narancs és szürke kombinálásával karöltve. Az Együtt.hu nem hivalkodó, az egyszerűségre törekedik, az oldal betöltése után a legfontosabb napi akciójukat lehet megtekinteni.

 

A további aktuális ajánlatok jobb oldalt tűnnek még fel, kategóriájukban természetesen utazás, szépészet, gasztronómia és egyéb trendi kuponokat fedezhetünk még fel. Ami különösen érdekesnek találtunk az egy 50%-os tandíj kedvezményre jogosító Musical Színész képzés volt, ilyet még nem igen láttunk a többi kuponoldalon.

Vásárolni természetesen csak egy regisztrációt megelőző bejelentkezés után lehet, az oldalra való feliratkozás után rögtön kapunk 500 Együttpontot, amit felhasználhatunk bármilyen vásárláskor.

A fizetési módok között bankkártyás, banki átutalásos és paypalos fizetést találunk, nagy sajnálatunkra itt is kevés a fizetési opció, egy netellert, vagy moneybookerset még el tudnánk viselni.

Érdemes egy kicsit több figyelmet szentelni a barát meghívása rendszerükre, hiszen még többet spórolunk meg, ha ismerőseink is csatlakoznak az Együtt.hu-hoz és vásárolnak. Az Együttpontjainkat egy adott kupon akár 99%-os megvásárlására is felhasználhatjuk.

Az ajánlatokra bővebben nem szeretnénk kitérni, gyakorlatilag az összes, egyébként már említett kategóriában találunk magunknak megfelelő kupont, Gyulán tölthetünk el pár kellemes napot, vagy akár egy csodás őszi balatoni üdülést is beiktathatunk igen nagy kedvezménnyel.

Heti szinten átlagosan olyan 10-15 friss akció kerül ki, ami erős közepesnek mondható, viszont előreláthatólag ez a szám hamarosan tovább fog növekedni.

A közösségi oldalak közül a facebookon, twitteren és youtube-on találhatunk Együtt.hu profilt, ebből természetesen a facebook mindent, gyakorlatilag utóbbi kettő nem is volt frissítve több mint egy hónapja.

A facebook profil viszont tetszetős, 17 ezer rajongóval elfogadhatónak mondható a fanpage-ük. A frissítéssel itt is gondok akadnak, napi maximum egy posztot tesznek ki, így itt is lehetne még hova fejlődni.

Az oldal tőlünk egy jó értékelést kap, hiszen , viszont az még messze nincs kiaknázva, és nem is érezzük az ez irányú törekvést.

Címkék: kupon kategóriák kuponblog kuponoldal együtt.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr193334506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása