Kuponoldalak elemzése - Piggy.hu

 2011.10.11. 23:47

Egy új sorozatot indítunk a kuponblogban. A következő jó néhány bejegyzést annak szenteljük, hogy egytől egyig kielemezzük a magyar piacon megtalálható kuponos oldalakat, a teljesség igénye nélkül, az általunk véletlenszerűen kialakított sorrendben. A sorozat célja, bemutatni az oldalak előnyeit, hátrányait, esetleges extra funkcióit. Kitérünk a designra és a fizetési módokra is.

A cikksorozatot egy kisebb, kuponoldallal, a piggy.hu-val indítjuk. Az oldal kinézetre igen egyedinek mondható, hogy kinek tetszik vagy kinek nem, ízlés dolga. Mi érdekesnek találjuk a malacos design-t. A többi, sokszor egy sablonra épülő kuponos oldalhoz képest valóban újat alkottak, azonban úgy véljük túl gyerekesre sikerült az összkép, de mint már említettük, ez ízlés dolga.

 

Mivel egy kisebb oldalról beszélünk, így magától értetődő, hogy nem rendelkezik annyi ajánlattal, mint a piacot vezető oldalak. Általában 2-3 naponta ’érkezik’ egy új ajánlat, azonban minden kupon viszonylag hosszú ideig elérhető, esetenként akár két hétig is. (Jelenleg két ajánlatuk él, féláron fallabdázhatunk, vagy akár pici szúrással nagy örömben lehet részünk, hiszen piercinget csináltathatunk magunknak )

Ha kupont szeretnénk vásárolni, azt igen egyszerűen megtehetjük. A jobb felső sarokban található a regisztráció menüpont, ahol tényleg csak a legalapvetőbb adatainkat kell kitöltenünk, és máris válogathatunk a kuponok közül. (Nyilván regisztráció nélkül is megnézhetünk minden kupont, de ha vásárolni szeretnénk, akkor muszáj regisztrálnunk). Fizetni szinte bármilyen bankkártyával tudunk (a CIB rendszerén keresztül megy végbe az átutalás), de választhatjuk a hagyományos banki átutalást is.

Az oldal a közösségi oldalakon viszonylag népszerű, 11.500 facebook lájkkal rendelkezik, az átlagos napi nézettsége azonban csupán 100-200 körül van.
 

Címkék: elemzés kuponoldalak piggy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr163296347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D. Winchester 2011.10.13. 09:21:02

Nem tudom hányan olvashatják a blogodat, de szerintem ez a sorozat jó ötlet nagyon. Igaz a nagy oldalakat sokan ismerik talán azokat annyira nem is kell bemutatni, habár biztos kis kutatómunka után tudsz újat mondani mindenkinek.
Én személyszerint nem ismertem ezt a piggy-t, de körbenétem rajta és szerintem sem rossz az oldal és egész jó ajánlatokat kínálnak.
Csak így tovább várjuk a következő elemzést/értékelést.

Egy kicsit laikus kérdesem azonban még lenne, azt hogy körübelül hányan nézik az oldalt azt meg lehet állapítani vagy fel kell velük venni a kapcsolatot?

kuponblog · http://kuponblog.blog.hu/ 2011.10.17. 12:53:11

@D. Winchester: Köszönöm szépen a bíztató hozzászólást, örülök, hgy tetszik a sorozat.
Egy közelítő értéket számolunk az Alexa page rank alapján! Szép napot!
süti beállítások módosítása