Kuponoldalak elemzése -Kuponunk

 2011.12.16. 00:27

A mai blogbejegyzésben újfent folytatjuk a magyar kuponos weboldalak elemzését, és egy igen gyors ütemben növekvő kuponoldallal foglalkozunk, a Kuponunk.hu-val.

A kuponunk.hu közelmúltban jött létre, azonban máris a piac egyik meghatározó szereplője, látogatottsága naponta becsléseink szerint átlagosan körülbelül ezer körül mozog, de ez a szám folyamatosan nő, hiszen elég sok pénzt fektetnek marketingbe. A legnagyobb közösségi oldalon csaknem 40.000 követője van az oldalnak. Az oldal saját reklámfilmmel és hangzatos szlogennel is rendelkezik.

 

"A Kuponunk nem csak a csoportos vásárlásról szól, sokkal inkább egyfajta városi kalauz – a legnagyszerűbb módja, hogy felfedezd a várost, ahol élsz, anélkül, hogy mindenhol teljes árat fizetnél"
 

Az oldal küllemre igen tetszetősre sikerült. Igényes, mégis egyszerű, modern webfelület. Színben a sötét lila dominál, míg formában az enyhén lekerekített dobozok, és egyenes vonalak jellemzik. Eközben a struktúra teljesen , a weboldal átlátható, különösebben nem szúrja semmi az ember szemét. Dicséretet érdemel, hogy a dizájn megpróbálja átadni nekünk a karácsony feelinget, hiszen a logóban lévő ember figurák mikulás sapkát viselnek, míg náluk - ellentétben a valósággal - még a hó is esik. 

Az oldalon minden nap új kupon jelenik meg, általában egy hetes lejárati idővel. A kuponok változatosak, bár véleményünk szerint túl kevést utazást kínálnak a látogatóknak.

Fizetni EUROCARD/MASTERCARD, VISA, AMEX és OTP MAESTRO bankkártyákkal, valamint banki átutalással tudunk.

Címkék: kupon elemzése kuponunk kuponoldalak

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr63467471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása