Kuponoldal analízis - Maikupon

 2011.11.04. 17:28

Mostani posztunkban a magyar kuponoldalak egyik üde színfoltjaként jelenlévő Maikupont vizsgáljuk meg közelebbről, és nézzük meg miként is működik az oldal.

Első körben egy nagyon egyszerű dizájnba botlik az ember, a logó ötletes, bár egyszerű, a fejléc színei viszont elütnek az oldal többi részétől. A menü érdekesen lett megoldva, két részre lett választva, az egyiknél az aktuális/korábbi kuponokat, nyereményjátékot és egyéb ingyenesen nyomtatható kuponokat találunk, míg a másik részen a bejelentkezés/regisztráció/hírlevél feliratkozás észlelhető.

Mint látható, nagyon sok böngésznivaló nincs az oldalon, a lényeg, az aktuális kupon természetesen „kiszúrja a szemünket”, jól megszokott sémára épít, amivel semmi baj sincs, hiszen ez egy teljesen jól bevált sablon.

A fő akciós kupon jobb oldalán találhatóak a további aktuális kuponok, összesen olyan tíz élő kupon van fent az oldalon átlagosan, hétköznaponként napi két új akció kerül ki, hétvégén nem szoktak, vagy csak elég ritkán hirdetnek új akciót.

A kategóriákat tekintve itt is vegyesen találunk kuponokat, de a fő irányvonalat a kedvezményes koncert belépők, egyéb rendezvényekre jegyek, illetve bérletek szolgáltatják. Egy két termékre vonatkozó kupon mellett természetesen a szépészet is megjelenik, ami érdekes viszont, hogy utazással foglalkozó akciót nem találunk, egyáltalán nincs a Maikuponon.

Az oldal látogatóit tekintve viszonylag kevésbé nézett, de a legjobb 5 ezer magyar között azért megtalálható. A facebook követőinek száma ennek ellenére majdnem eléri a tízezret, és egészen aktív kis bázist sikerült kiépíteniük.

A Maikupon egyebek mellett rendelkezik twitter accounttal és iwiw klubbal, a legújabb ajánlatokat pedig akár rss-ből is betölthetjük.

A vásárláshoz szükségünk van regisztrációra, utána a gombra kattintva egy egyszerű formula vár minket, amit értelemszerűen kitöltve tovább dob a fizetési oldalra. Két féle módot választhatunk, a bankkártyás, illetve átutalásos fizetést, amit a voxpayen keresztül intézhetünk.

Habár nem a legkiemelkedőbb ötletekkel megáldott oldal a Maikupon, a kisebb hiányosságait a remek és egyedi ajánlataival kárpótolja. Akár kedvezményesen vehetünk belépőt a Stratégia 2012 Konferenciára, vagy egy Csináld magad tanfolyamon sajátíthatjuk el a Swaroski kristályos ajándékok készítésének fortélyait, de akár Salsa tanfolyamon is részt vehetünk, valamint családi névnapos falinaptárt is készíttethetünk akciósan.

Címkék: koncert aktuális fizetés kupon korábbi belépők bankkártyás szépészet maikupon átutalásos

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr93353911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása