A sorozatunk legújabb részében a foglaljvelunk.hu oldallal foglalkozunk. A foglaljvelunk valószínűleg a Metropol tulajdonában van, amely Magyarországon a legolvasottabb ingyenes napilap.

 A foglaljvelunk oldala igen egyszerű, letisztult, a színek nem szúrják az ember szemét, azonban a design szerintünk túl szimpla. A szürke és a zöld kombinációjára épülő arculat maximum egy közepes értékelést kapna tőlünk. A design-ért felelős munkatársnak innen is üzennénk, hogy az egyszerűség valóban jó kiindulópont bármely weboldalnál, de érdemes lenne valamivel mégis feldobni az oldalt. Eladni szeretnének, nem elaltatni.

 

A struktúra a designhoz hasonlóan igen letisztult. Főmenük nincsenek, lényegében a főoldalról megnyithatjuk az összes aktuális kupont, ajánlatot. Azonban ez szerintünk egyáltalán nem probléma, hiszen a lényeget így elérjük egy-két kattintással, felesleges időveszteség nélkül. A struktúrára egy erős érékelést tudnánk adni.

A regisztráció a megszokott módon jobb felső sarokból megnyitható ablakban történik, azonban a foglaljvelunk-hu oldalán lévő űrlapon a megszokotthoz képest valamivel több adatunkat kell megadni, azonban ez csupán néhány plusz másodpercet vehet igénybe.

A regisztráció után egyetlen dolgunk, hogy válogassunk az ajánlatok közül. Jelenleg hét kupont találhatunk az oldalon, míg naponta átlagosan egy új kupon jelenik meg. Szerintünk jelenleg a két legjobb kupon a TEVA-VASAS vízilabda csapat hazai BL csoportmérkőzéseire szóló ajánlat, és a valóban nagyon kedvezményes áron kínált bowlingozási lehetőség.

Fizetni a szinte bármilyen bankkártyával illetve banki átutalással tudunk az oldalon. Természetesen csak regisztráció után.

Az oldalt a legnagyobb közösségi oldalon körülbelül 6000-en követik, és naponta becslésünk szerint mintegy 1000 egyedi látogató nyitja meg.

Címkék: elemzés kuponoldalak foglaljvelunk

A bejegyzés trackback címe:

https://kuponblog.blog.hu/api/trackback/id/tr743319580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása